Ágyneműhuzatok, lepedők

agytakaro2Széles választékban kínáljuk paplanhuzat, párnahuzat, kispárnahuzat, lepedő, gumis lepedő textíliáinkat, alkalmazkodva a szállodai felhasználók, szakemberek igényéhez, elképzeléséhez, elvárásához.

Az ágyneműhuzatok, lepedők alapanyagának összetétele sokféle lehet. Kedvezőbb tulajdonságai, és hosszabb élettartama miatt a szállodaipar felé többségében (cca. 95 %-ban) a pamut – polyester összetételű szobai textíliákat szállítjuk, illetve ajánljuk a továbbiakban is.
Ezen ágyneműhuzatok szép fényűek, és mosások után sem vesztik el fényüket, nagyon jó bírják a mosást, garantáltan hosszú élettartamúak. Használat során kevésbé gyűrődnek, könnyen vasalhatók, használatot megkönnyíti, hogy alak és mérettartóak. A színes termékek színtartása a műszál tartalomnak köszönhetően a legjobb.

ÁgytakaróAjánlatunkban szerepelnek,  damaszt,  szatén, perkália,  vászon, és a krepp minőségek egyaránt.  A termékek a szállodákra jellemző fehér színben folyamatosan raktárról kaphatók, a színes igényeket mennyiségtől függően tudjuk vállalni, teljesíteni.
A paplanhuzat, párnahuzat, kispárnahuzat méreteit Ön határozhatja meg, minden esetben az Ön által igényelt méretet gyártjuk le.
Leginkább bújtatós kivitelű paplanhuzatot, párnahuzatot, kispárnahuzatot gyártunk, továbbá a párnahuzatok lehetnek angolszelesek is. De teljesítjük az elképzelését, ha gombos, tükrös, kötős, vagy zipzáras ágyneműhuzatokra van szüksége.

Fenti termékeinket  több száz szálloda, panzió használja megelégedéssel. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és megpróbáljuk teljesíteni elképzelését, igényét. Döntésük megkönnyítéséhez igényelje mintakollekciónkat, mintadarabjainkat, amelyeket igény szerint mosásnak is alávethet.
Kérésére térítésmentesen megküldjük mintakollekciónkat, összeállítjuk ajánlatunkat.